top of page

De afdelingen
2023 - 2024 

Sloebers

Frederic & Senne

1ste en 2de leerjaar

De jongsten (6 – 8 jaar) zijn welkom bij de sloebers. Samen met de leiding spelen ze sprookjes na en verkleden ze zich als prinsen en ridders. Ze zingen leuke liedjes, doen gekke opdrachten met een bal en nog zoveel meer!

RupsjeRibbel.png

Rakkers

Henri & Iben

3de, 4de en 5de leerjaar

De 9- tot 12-jarigen vormen samen de rakkers. Samen met hun leiding spelen ze een supergroot bosspel, maken ze een knutselwerkje of gaan ze naar het zwembad.

Sjoepap!.webp

Toppers

Remi, Merijn en Matteo

1ste en 2de middelbaar

Ze doen uitdagende spelen. Tussendoor praten ze over hun idolen of over wat er op school gebeurd is. Ze gaan samen op weekend en vormen zo een hechte groep.

Kerels

Emile en Kobe

3de en 4de middelbaar

Hoewel ze al wat ouder zijn, spelen de kerels zeker ook nog. Een stadsspel, een quiz of De Mol, telkens met dat extraatje. Ze organiseren inzamelacties en hebben op kamp ook een 2-daagse.

Bob Bever.webp

Aspi's

Richard & Bjarne

5de middelbaar

Wij zijn de oudste afdeling. We wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan we stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. We organiseren inzamelacties voor hun aspikas en hebben op kamp ook een 2-daagse.

Freek zonder achtergrond de echte.webp
bottom of page